top of page
Peter ATOX

OVER ATOX

 

Atox NV, onderdeel van de SmetJet Group is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het mobiel ontwateren van slib alsook het eventueel ontzanden hiervan.  

Onze passie? Een ontwateringscampagne zo duurzaam en economisch mogelijk verzorgen. Wij willen onze klanten volledig ontzorgen via een mobiele eenheid, een tijdelijke ontwatering of een permanente installatie. Hiermee garanderen we de operationele werking van een waterzuivering en dit met respect voor het milieu.   

 

Onze visie: Atox wil de betrouwbaarste partner worden die ontzorgt op het hele ontwateringsgebeuren in België en de omringende landen.

 

Onze waarden:

ONTZORGING: We regelen alles voor u zodat u zich kan focussen op uw core business.  We regelen de slibafvoer, zorgen ervoor dat de juiste eenheid ter plaatse is, de communicatie en de trainingen van operatoren. Kortom alles zodat u op beide oren kan slapen.

EXPERTISE: Met meer dan 35 jaar ervaring weten we als de beste hoe we slib moeten ontwateren. We kennen de karakteristieken als de beste en weten zo steeds de correcte en meest economische oplossing aan te bieden aan onze klanten.  Ons groot technisch inzicht en onze vakkundigheid zorgen ervoor dat wij steeds een doordachte oplossing voor elk probleem vinden.

VERTROUWEN:  Dé waarde van ATOX nv is dat je ons kan vertrouwen op alle vlakken.  Zowel onze mensen, als de machines én de vooraf afgesproken resultaten.  Kortom doen we al het mogelijke om onze gemaakte afspraken na te komen. 

DUURZAAM ONDERNEMEN BIJ ATOX

 

Ook bij ATOX proberen wij ons steentje bij te dragen aan de 17 Sustainable Development Goals.  

sustainable goals atox.png
38.png
39.png

WANNEER KIEZEN VOOR ATOX SLIBONTWATERING?

 

Onze klanten staan bij ons centraal. We halen dan ook altijd het onderste uit de kan om een geschikte oplossing te vinden voor elk probleem. Kunnen we de oplossing zelf niet bieden? Dan helpen we je nog steeds verder.  Of je nu een verbouwing of revisie hebt, calamiteiten in de zuivering of een extra ontwateringscapaciteit nodig hebt, ATOX komt steeds met een gepaste oplossing.

ATOX SLIBONTWATERING WANNEER ATOX.png

WAAROM KIEZEN VOOR ATOX SLIBONTWATERING?

 

We ONTZORGEN onze klanten. Een grondige analyse en uitvoerige labtesten zorgen ervoor dat we de juiste oplossing offreren.  Onze jarenlange kennis en ervaring in slibontwatering maakt dat we sneller en betere oplossingen kunnen voorstellen.  

ATOX.png
bottom of page